Reportages

Auto raakt van de weg en botst tegen boom


Datum: dinsdag 31 december 2013

Locatie: Nieuwkuijkseweg, Cromvoirt


Dinsdagochtend is een man rond 10.00 uur zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Nieuwkuijkseweg in Cromvoirt. Door nog onbekende oorzaak raakte de man van de weg, omzeilde enkele bomen door over het fietspad te rijden maar slipte uiteindelijk tegen een boom. De auto raakte zwaar beschadigd door het ongeval en het slachtoffer moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald.
Men had het vermoeden dat de bestuurder hersenletsel heeft opgelopen bij het ongeval. Een trauma-arts werd ingevlogen. Nog voordat de traumahelikopter ter plaatse was zette de ambulance koers richting het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Nadat via een rendez vous de trauma-arts aan boord van de ambulance was gekomen werd de uitgestippelde koers gewijzigd naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de verkeersongevallen analisten van de politie zijn een uitgebreid onderzoek gestart. De weg tussen Cromvoirt en Nieuwkuijk is door het geheel enige tijd afgesloten geweest. Pas nadat de bergingswerkzaamheden waren voltooid werd de weg weer geheel vrijgegeven.

Ga terug naar het archief