Reportages

Automobiliste gewond na uitwijkmanoeuvre in buitengebied


Datum: vrijdag 4 april 2014

Locatie: Steeg, Schijndel


Bij een ongeval op de Steeg in het buitengebied tussen Schijndel en Heeswijk-Dinther raakte vrijdagavond een vrouw gewond nadat zij met haar auto tegen een boom botste. Het ongeval gebeurde omstreeks 20.45 uur nadat de vrouw moest uitwijken voor een auto welke vanaf de Baksdijk, voor haar van links,  voor haar neus plots de weg opdraaide.
Hulpverleners van de ambulancedienst en de politie spoedde zich naar de plaats van het ongeval. De gewonde vrouw kon zelfstandig haar voertuig verlaten maar liep desondanks vermoedelijk nek en rug letsel op.  Nadat zij was gefixeerd op een wervelplank werd ze per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie hoorde ter plaatse enkele getuigen van het ongeval.
De andere vrouw, de veroorzaakster van het geheel, is ter plaatse aangehouden door de politie. Zij werd overgebracht naar het politiebureau. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgevoerd. Tijdens de bergingswerkzaamheden was het verkeer korte tijd gestremd. Nadat het bergingsbedrijf alle brokstukken had verzameld werd de weg weer geheel vrijgegeven.

Ga terug naar het archief