Reportages

Grote verkeerscontrole op parkeerplaats langs snelweg A2 bij Liempde


Datum: vrijdag 6 juni 2014

Locatie: Snelweg A2, Liempde


Op parkeerplaats Ooiendonk langs de snelweg A2 bij Liempde hebben de politie samen met de Belastingdienst, Koninklijke Marechaussee en het RDW een grote verkeerscontrole gehouden. De controle startte omstreeks 21.30 uur en duurte tot 4.00 uur. In het beginstadium werden automobilisten willekeurig van de snelweg geplukt maar later werd de snelweg geheel afgesloten zodat iedereen aan de controle werd ondervonden.
Door ongeveer tachtig medewerkers van de verschillende autoriteiten werd op allerlei aspecten gecontroleerd. Vele tientallen voertuigen konden tegelijkertijd worden gecontroleerd waardoor de doorstroom spoedig verliep. De verkeerscontrole zorgde dus voor minimaal oponthoud voor de verschillende weggebruikers. De meeste weggebruikers hadden niets te verbergen en konden de grootscheepse actie wel waarderen.
Na maandenlange voorbereidingen voor deze actie kijkt de organisatie terug op een geslaagde controle. Op locatie werden al verschillende boetes geint. De eerste resultaten van deze verkeerscontrole worden in de loop van zaterdag verwacht
.

Ga terug naar het archief