Reportages

Automobiliste vliegt van snelweg A58


Datum: maandag 23 juni 2014

Locatie: Snelweg A58, Best


Video: Klik hier om de video te bekijken


Maandagavond is een bestuurster met haar personenauto van de snelweg A58 bij Best geraakt. De auto kwam op zijn zijkant op een naastgelegen parallelweg terecht. Enkele medeweggebruikers waaronder ook een verkeersspecialist van de politie schoten de vrouw te hulp. De hulpdiensten rukten hierop om 21.15 uur uit richting de Ploegstraat waar de hulpverlening plaats vond.
De vrouw kon op eigen kracht haar voertuig verlaten en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is momenteel nog niets bekend. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend, vermoedelijk raakte zij met haar linker wiel in de middenberm en is na correctie zonder pardon rechts van de weg geraakt.
Haar auto raakte zwaar beschadigd en kwam vele tientallen meters verder tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. In de berm tussen de snelweg en de Ploegstraat lagen ook tal van brokstukken van de auto. Ook deze werden verzameld en afgevoerd door de bergingsdienst
.

Ga terug naar het archief