Reportages

Zonovergoten editie van Rescue Vlissingen wederom een groot succes


Datum: woensdag 16 juli 2014

Locatie: Boulevard Evertsen, Vlissingen


Op woensdag 16 juli werd alweer voor de negende keer het tweejaarlijks hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen georganiseerd. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur was de boulevard aan het Vlissingse strand omgetoverd tot een heus hulpverleningsplatform. Vele hulpverleningsvoertuigen uit binnen en buitenland waren aanwezig tijdens deze zonovergoten dag. Naast deze vele voertuigen waren er ook vele helikoters en vaartuigen van hulpverleningsinstanties te bewonderen.
Het geheel trok veel bekijks van nieuwsgierigen welke massaal richting Vlissingen waren afgereisd. Naast alle stands op de boulevard werden er ook tal van demonstraties gegeven waarbij de verschillende hulpverleningsinstanties zich presenteerden. Voor de kinderen was er volop vertier, ze konden klauteren door de vele voertuigen, zelfs een brandje blussen en nog veel meer. Medewerkers van de verschillende hulpverleningsorganisaties gaven de bezoekers uitleg over de werkzaamheden welke zij verrichten in geval van een noodsituatie.
In de zomer van 2016 van het evenement opnieuw georganiseerd worden. De exacte datum hiervan is nog niet bekend maar zal te zijner tijd op de website van de organisatie bekend worden gemaakt
.

Ga terug naar het archief