Reportages

Vrouw ernstig gewond bij brand in woning, man aangehouden


Datum: dinsdag 22 juli 2014

Locatie: Wethouder Kuijpersstraat, 's-Hertogenbosch


Dinsdagochtend rukte de hulpdiensten massaal uit naar de Wethouder Kuijpersstraat in ‘s-Hertogenbosch. Een 31-jarige vrouw zou bij een brand in de woning ernstig gewond zijn geraakt. Een 38-jarige mannelijke medebewoner is door de politie aangehouden. Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet duidelijk.
Rond 8.00 uur ontvingen de hulpdiensten de melding dat er brand was uitgebroken in een woning. Ter plekke trof men de zwaargewonde vrouw aan welke voornamelijk brandwonden had opgelopen. Een traumateam werd ingevlogen voor medische assistentie. De vrouw is per ambulance onder begeleiding van twee leden van het traumateam naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege verdachte omstandigheden in de woning hield de politie een 38-jarige medebewoner aan.
De traumahelikopter landde op een sportveldje op nog geen 150 meter afstand van de woning. De politie zette de omgeving van het incident af en verzocht alle aanwezigen om afstand te nemen. In eerste instantie dacht de politie aan een zelfdoding, gezien de omstandigheden in de woning welke werden aangetroffen bleek dit niet het geval te zijn. De politie doet momenteel onderzoek naar wat er zich exact in de woning heeft afgespeeld
.

Ga terug naar het archief