Reportages

Politie onderzoekt misdrijf na vondst dode vrouw


Datum: vrijdag 12 december 2014

Locatie: Grote Cour, Sint-Michielsgestel


Sint-Michielsgestel - Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter gealarmeerd voor incident in een woning aan de Grote Cour in Sint-Michielsgestel. In de woning zou een 23-jarige Somalische vrouw gewond zijn geraakt.  Hulpdiensten hebben de vrouw nog gereanimeerd maar overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Onderzoek op het lichaam doet vermoeden dat de vrouw niet aan een natuurlijke dood is gestorven.    
‘s-Middags hebben forensische rechercheurs onderzoek verricht in de woning. Later in de avond werd voor de woning een politiecontainer geplaatst. De woning wordt komende nacht door de politie bewaakt en het onderzoek zal zaterdag worden opgepakt. In verband met het onderzoek kon een politiewoordvoerder zaterdagavond nog weinig vertellen. In een woning aan de Regent Smitsstraat, enkele straten verderop, werden drie mannen aangehouden. Onder hen vermoedelijk de medebewoner van de overleden vrouw.
Omwonenden kwamen zondagavond een kijkje nemen bij de woning aan de Grote Cour. Naar verluid zou de vrouw pas een half jaar in de benedenwoning wonen. Haar huisgenoot zou volgens de buren al twee jaar op dit adres verblijven. Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend. De politie hoopt snel meer duidelijkheid te krijgen en het onderzoek op locatie te kunnen afronden.

Ga terug naar het archief