Reportages

Felle brand zorgt voor veel schade aan serre van woning


Datum: maandag 29 december 2014

Locatie: Karel Doormanstraat, Vught


VUGHT - Rond 1.15 uur rukte de brandweer uit voor een woningbrand aan de Karel Doormanstraat in Vught. In de serre van een woning zou de gasfles van een kachel in brand hebben gestaan. De brand ging gepaard met hevige rookontwikkeling. Nadat de brandweer de brand had geblust heeft men de woning geventileerd.
De schade aan de woning is groot. Er bevonden zich in de woning plastic schrootjes, een gedeelte hiervan is weggesmolten door de hitte welke vrijkwam bij de brand. Ook liep de woning de nodige roetschade op. Stichting Salvage werd in kennis gesteld, zij zullen namens de verzekeringsmaatschappij de nodige maatregelen treffen waardoor de bewoners hun woning niet uit hoefden. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
Tijdens de inzet van de brandweer was de Karel Doormanstraat gestremd voor het doorgaande verkeer. Ook de politie kwam op de brand af. Hun bezoek was echter maar van korte duur, wegens een vervolg inzet moesten zij er vandoor. Met mankracht werd het vastzittende politievoertuig losgeduwd waarna men met hoge spoed weg kon
.

Ga terug naar het archief