Reportages

BMW volledig uitgebrand in 's-Hertogenbosch


Datum: maandag 29 december 2014

Locatie: Jacob van Heemskerckstraat, 's-Hertogenbosch


’S-HERTOGENBOSCH - Voor de derde nacht op een rij brandde er vannacht weer één personenauto uit in ’s-Hertogenbosch. Rond 2.15 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de hoek van de Jacob van Heemskerckstraat met de Kooikersweg. Bij aankomst sloegen de vlammen al metershoog uit het voertuig. Bij de brand kwam veel rook vrij welke laag over de weg richting het noorden trok.
Met water en drukluchtschuim werd het vuur gedoofd. Een hydraulische spreider werd ingezet om zowel de motorkap als het kofferbakdeksel te openen. Nadat het vuur was gedoofd keerde de brandweer terug naar de kazerne. Gezien de omstandigheden waarin deze auto uitbrandde heeft de politie besloten het uitgebrande voertuig in beslag te nomen voor verder onderzoek.
Volgens buurtbewoners stond deze witte BMW al enkele dagen in het parkeervak nabij een flat. De politie wist zondagnacht de eigenaar nog niet te achterhalen. Of het voertuig is gestolen zal zijn zal blijken wanneer de politie contact heeft met de rechtmatige eigenaar. Vermoedelijk ontstond de brand niet vanzelf. De politie onderzoekt de brand en sluit brandstichting niet uit
.

Ga terug naar het archief