Reportages

Vrouw in scootmobiel gewond bij ongeval op rotonde


Datum: zaterdag 17 januari 2015

Locatie: Fellenoord, Boxtel


Video: Klik hier om de video te bekijken


BOXTEL - Op een rotonde aan de Fellenoord in het centrum van Boxtel raakte zaterdagmiddag rond 14.00 uur een vrouw gewond. De vrouw reed met haar scootmobiel over de rotonde waarna ze bij het insturen kantelde. Ze raakte bekneld onder haar scootmobiel maar werd door enkele voorbijgangers snel hieronder vandaan gehaald.
Zowel de ambulancedienst als de brandweer zitten met hun huisvesting op steenworp afstand van deze rotonde en waren mede daardoor razendsnel ter plaatse. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. De politie heeft de scootmobiel van de vrouw welke nog kon rijden naar het huisadres van de vrouw gereden.
De noord-zuid as in Boxtel waar de rotonde van de Fellenoord mee kruist slipte na het ongeval dicht omdat verschillende hulpverleningsvoertuigen midden op de rijbaan stil stonden. Nadat alle hulpdiensten de plaats van het ongeval hadden verlaten loste de verkeersstremming zich weer snel op. Vele tientallen voorbijgangers keken toe hoe de vrouw verzorgd werd door de ambulancedienst
.

Ga terug naar het archief