Reportages

Vrachtauto ramt bestelbus op bedrijventerrein Ladonk


Datum: maandag 19 januari 2015

Locatie: Kruisbroeksestraat, Boxtel


BOXTEL - Op de kruising van de Kruisbroeksestraat met de Ladonkseweg op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel vond maandagochtend een verkeersongeval tussen een vrachtauto en een bestelbus plaats. Rond 9.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd welke groots uitrukten. Na de aanrijding kantelde de bestelbus en kwam in een heg tot stilstand. Ook een paal met daarop een camera moest het bij deze aanrijding ontgelden en werd tegen de grond gedrukt.
Ambulancebroeders hebben samen met omstanders de bestuurder van de bestelbus uit zijn benarde positie bevrijdt. De Italiaanse vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Na de nodige medische hulp op locatie kon de man door een familielid thuis worden afgezet.
De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Zowel de bestelbus als de vrachtwagen liepen grote materiële schade op en zijn beide door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het in allerijl gealarmeerde Mobiel Medisch Team (MMT) wat normaliter per traumahelikopter wordt ingevlogen is niet meer op de plaats van het ongeval geweest
.

Ga terug naar het archief