Reportages

Flinke ravage na frontale aanrijding op Sonseweg


Datum: dinsdag 27 januari 2015

Locatie: Sonseweg, Sint-Oedenrode


Video: Klik hier om de video te bekijken


SINT-OEDENRODE - Dinsdagmiddag gebeurde rond 16.30 uur op de Sonseweg tussen Nijnsel en Son en Breugel een ernstig verkeersongeval. Een personenauto kwam ter hoogte van de Airborneweg frontaal in botsing met een bestelauto. De ravage was enorm, brokstukken lagen her en der over de weg verspreidt. De hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter rukten massaal uit.
Beide automobilisten raakte gewond bij het ongeval. Eén van hen moest zelfs door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijdt en is uiteindelijk onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kwam er beter vanaf, hij kon op eigen kracht onder begeleiding van ambulancebroeders richting de ambulance lopen.
De weg en het naastgelegen fietspad werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Nadat beide mannen waren overgebracht naar het ziekenhuis is de politie een uitgebreid onderzoek gestart. Nadat alles door één verkeersspecialist van de politie in kaart was gebracht heeft een bergingsbedrijf beide voertuigen afgevoerd. Ook op de naastgelegen snelweg ontstond een verkeersontstopping door kijkers naar het ongeval. Rijkswaterstaat kwam ter plaatse en sommeerde het verkeer door te rijden
.

Ga terug naar het overzicht