Reportages

Grote ravage bij ongeval op N637 bij Schijndel


Datum: vrijdag 30 januari 2015

Locatie: Rooiseweg, Schijndel


SCHIJNDEL - Vrijdagmiddag gebeurde op de kruising van de Rooiseweg met de Landingsweg in Schijndel en verkeersongeval tussen een personenauto en een bestelbus. Het ongeval gebeurde kort voor 18.00 uur en zorgde voor de nodige verkeershinder tussen Schijndel en Sint-Oedenrode. De ravage was groot, het wegdek lag bezaaid met glas en overige brokstukken.
De bestuurder van de personenauto is ter plaatse nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel. Uit voorzorg is hij alsnog overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd en is door een familielid opgehaald vanaf de ongevalslocatie. De politie sloot de weg af en sommeerde het verkeer om te rijden. Niet iedereen gaf hier gehoor aan en werd daarop aangesproken door de politie.
Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgevoerd. Door de crash veroorzaakte de bestelbus een flinke scheur in het wegdek, de provincie is hiervoor in kennis gesteld. De politie heeft de rijbaan schoon geveegd waarna de provinciale weg weer kon worden vrijgegeven. De weg was ruim anderhalf uur afgesloten geweest voor het verkeer
.

Ga terug naar het archief