Reportages

Oudere man botst tegen boom na aanrijding met personenauto


Datum: woensdag 25 februari 2015

Locatie: Rooiseweg, Schijndel


SCHIJNDEL - Op de kruising van de Rooiseweg met de Rooiseheide in Schijndel kwamen woensdagavond rond 18.15 uur twee auto’s met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde doordat de oudere man de auto van de vrouw op de voorrangsweg over het hoofd zag. Nadat zij elkaar hadden geraakt botste de man nog met zijn auto tegen een boom. Zowel de auto als de boom raakte zwaar beschadigd.
De politie sloot de weg korte tijd in beide richtingen af waardoor het verkeer verzocht werd om te rijden. Ondanks dat één politieauto met zwaailichten midden op de rijbaan stond dacht een enkeling hier omheen te rijden. Zij werden direct door de politie hierop aangesproken en teruggestuurd. Ambulancepersoneel heeft zich bekommerd om de toestand van de oudere man. Na de nodige verzorging op locatie is hij alsnog overgebracht naar het ziekenhuis.
Een bergingsbedrijf heeft de auto welke volledig verwoest raakte afgevoerd waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Het ongeval aan de rand van Schijndel trok de nodige bekijks van omstanders, zij werden door de politie op afstand gehouden
.

Ga terug naar het archief