Reportages

Opnieuw gewapende overval op tankstation in Boxtel


Datum: dinsdag 3 maart 2015

Locatie: Baanderherenweg, Boxtel


BOXTEL - Dinsdagavond werd rond 19.45 uur het BP tankstation aan de Baanderherenweg in Boxtel overvallen. Een man bedreigde een medewerker met een mes maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Korte tijd later kon de verdachte door de politie worden opgepakt.
De politie sloot na de overval het tankstation volledig af en stelde een uitgebreid onderzoek in. Via Burgernet werd een melding verstuurd met het signalement van de dader. De man zou donkere kleding dragen en tijdens de overval een rode sjaal voor zijn mond hebben gehad. De politie roept mensen op zelf géén actie te ondernemen als men de verdachte ziet maar te bellen met 0900-8844.
Met verschillende eenheden zocht de politie in de omgeving van het overvallen tankstation. Nog voordat een speurhond kon worden ingezet was de dader al achterhaald.
Nog geen week geleden, op donderdagavond, werd ook al een tankstation in Boxtel overvallen. Toen was het Shell tankstation aan de Schijndelseweg het doelwit van één overvaller. Of het in beide gevallen om de zelfde overvaller gaat is niet bekend, dit wordt momenteel door de politie onderzocht
.

Ga terug naar het archief