Reportages

Auto ramt gevel van woning in Schijndel


Datum: woensdag 18 maart 2015

Locatie: Clematisstraat, Schijndel


SCHIJNDEL - Een automobilist ramde woensdagavond rond 20.00 uur een woning aan de Clematisstraat in Schijndel. De schade was enorm, zowel de auto als de gevel van de hoekwoning raakte zwaar beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse en stelde de situatie veilig. Beide inzittende van de auto bleven ongedeerd.
De eigenaar zat samen met zijn broer in zijn auto toen de woning werd geramd. Zijn broer zat achter het stuur, nadat de auto gestart was vergiste de man zich in het rempedaal en drukte vol het gas in. De auto slipte over een betonnen balk en stond zonder pardon in de woonkamer. De bewoners van de woning waren op het moment van het ongeval niet thuis. Enkele honden welke wel aanwezig waren bleven ongedeerd.
Nadat de auto was afgesleept door een bergingsbedrijf was de schade aan de woning goed zichtbaar. Terwijl de brandweer de brokstukken verzamelden heeft een aannemersbedrijf het grote gat in de gevel met houten platen dichtgezet. De bewoners mogen de woning komende nacht niet in, eerst moet de woning gestut worden. Een bouwkundig adviseur zal de woning verder onderzoeken. . Het incident op de hoek van de Clematisstraat en de Papaverstraat trok veel bekijks van omwonenden.

Ga terug naar het archief