Reportages

Gewonde bij verkeersongeval op snelweg A2 bij Best


Datum: donderdag 3 september 2015

Locatie: Snelweg A2, Best


Video: Klik hier om de video te bekijken


BEST - Op de snelweg A2 tussen Best en Liempde zijn donderdag aan het einde van de middag twee auto’s op elkaar gebotst. Kort voor 18.00 uur rukten de hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter massaal uit om hulp te verlenen. Ook de vangrail raakte zwaar beschadigd door de botsing. Bij aankomst van de eerste eenheden bleek de ernst van de aanrijding mee te vallen waardoor de komst van het Mobiel Medisch Team niet meer noodzakelijk was.
Eén man raakte gewond en is na de eerste behandeling ter plaatse ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Bij hem in de auto zat ook een hond, deze werd door de brandweer in veiligheid gebracht en door de politie opgevangen. Het beest was flink geschrokken maar bleek verder ongedeerd. De bestuurster van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. Beide auto’s raakte zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.
Ter hoogte van het ongeval werden twee rijstroken afgesloten zodat de hulpdiensten veilig konden werken. Hierdoor ontstond tussen knooppunt Ekkersweijer en Liempde een file van vijf kilometer. Waardoor het ongeval ontstond is op het moment bij de redactie nog niet bekend
.

Ga terug naar het archief