Reportages

Dodelijk verkeersongeval op snelweg bij Eindhoven


Datum: vrijdag 23 oktober 2015

Locatie: Randweg N2, Eindhoven


EINDHOVEN - Bij een ernstig verkeersongeval op de snelweg bij Eindhoven is vrijdagavond rond 20.45 uur een jonge vrouw om het leven gekomen. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de snelweg A2 en kwam op de naastgelegen parallelrijbaan van de randweg N2 terecht. Hierbij botste het voertuig tegen een pijler van een matrixbord. Hulpdiensten rukten massaal uit naar de plaats van het ongeval.
Twee rijstroken van de parallelrijbaan N2 werden afgesloten. De brandweer assisteerde het ambulancepersoneel om beide slachtoffers uit het voertuig te bevrijden. Ook het Mobiel Medisch Team werd ingevlogen, de traumahelikopter landde nabij het ongeval op de snelweg. De 20-jarige bestuurster uit Amsterdam overleed aan haar verwondingen, haar 42-jarige moeder uit Stamproy raakte zwaargewond.
Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Verkeerspecialisten van de politie hebben daarom een uitgebreid onderzoek uitgevoerd om de toedracht van het tragische ongeval te kunnen vaststellen. Hierdoor was de parallelbaan van de snelweg richting het zuiden tot kort voor middernacht gestemd voor het verkeer
.

Ga terug naar het overzicht