Reportages

Kinderfeestje verstoord wegens ongeval op snelweg A2 bij Boxtel


Datum: woensdag 25 november 2015

Locatie: Snelweg A2, Boxtel


BOXTEL - Kort na 14.00 uur vond er op de snelweg A2 bij Boxtel een zogeheten kop- staartbotsing plaats. Dit gebeurde op de linker rijstrook van de rijbaan in de richting van Eindhoven. Terwijl de bestuurder van het achterste voertuig werd nagekeken in de ambulance werden alle voertuigen richting de vluchtstrook verplaatst.
Terwijl een bergingsbedrijf bezig was beide voertuigen te takelen controleerde medewerkers van de ambulancedienst de overige inzittende.  Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend.  Doordat de afwikkeling van het ongeval plaatsvond op de vluchtstrook bleef ernstige verkeershinder uit.
Een van de betrokken voertuigen van dit ongeval was onderweg voor een kinderfeestje. Ook een tweede auto met kinderen stopte om hulp te bieden. Hierdoor stonden maar liefst vijf kinderen achter de vangrail langs de snelweg i.p.v. dat ze zich vermaakte tijdens het kinderfeestje. Daarom kregen alle vijf de kinderen die ongedeerd bleven van Rijkswaterstaat een troostknuffel. De bestuurster van het voorste voertuig bleef eveneens ongedeerd.

Ga terug naar het archief