Reportages

Meerdere gewonden bij verkeersongeval op Rembrandtlaan in Veghel


Datum: woensdag 6 januari 2016

Locatie: Rembrandtlaan, Veghel


Video: Klik hier om de video te bekijken


VEGHEL - Bij een verkeersongeval op de kruising van de Rembrandtlaan en het Stadhuisplein in Veghel zijn woensdagavond meerdere gewonden gevallen. Omstreeks 19.15 uur botste een personenauto en een bestelbus met daarachter een aanhanger op elkaar. De brandweer moest het portier aan de passagierskant van de auto verwijderen om de inzittende te bevrijden.
Maar liefst drie ambulances kwamen naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen. Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd, maar diens inzet bleek overbodig waardoor de traumahelikopter niet meer door is gekomen. Drie personen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sloot een deel van de kruising af en hoorde enkele getuigen.
Een verkeersspecialist van de politie heeft ter plekke onderzoek verricht om de exacte toedracht van het ongeval te kunnen vaststellen. Vermoedelijk heeft een van beide voertuigen een rood verkeerslicht genegeerd. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd waarna de kruising weer volledig kon worden vrijgegeven
.

Ga terug naar het archief