Reportages

Meerdere gewonden bij verkeersongeval op N624 bij Haaren


Datum: zondag 7 februari 2016

Locatie: Belversedijk (N624), Haaren


Video: Klik hier om de video te bekijken


HAAREN - Zondagavond vond er op de Belversedijk (N624) bij Haaren een verkeersongeval plaats waarbij twee personenauto’s waren betrokken. Rond 20.45 uur raakte een auto rechts van de weg in de berm waardoor deze in de slip raakte en plots dwars de weg overstak. Een auto uit tegengestelde richting kon onmogelijk een botsing voorkomen en knalde aan de achterzijde op het andere voertuig. De weg tussen Boxtel en Haaren raakte door het ongeval verspert.
De hulpdiensten rukten massaal uit naar de provinciale weg in het buitengebied. Terwijl de gehele weg was afgesloten verleenden hulpdiensten eerste hulp. Ook een traumateam werd ingevlogen om assistentie te verlenen. De traumahelikopter landde in een weiland naast de plek waar de auto’s op elkaar botsten. De bestuurder van de auto welke van de weg raakte was volgens de politie onder invloed van alcohol, hij raakte niet dusdanig gewond en is aangehouden.
Een verkeersspecialist van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht om de toedracht van dit ongeval te kunnen achterhalen. Nadat een bergingsbedrijf beide voertuigen had afgesleept kon de weg weer worden vrijgegeven voor het overige verkeer. Enkele tientallen nieuwsgierigen werden door de politie op afstand gehouden
.

Ga terug naar het archief