Reportages

Auto rijdt woning binnen naast Rijksweg N65 bij Helvoirt


Datum: zondag 17 april 2016

Locatie: Rijskweg N65, Helvoirt


Video: Klik hier om de video te bekijken


HELVOIRT - Een auto is zondagavond een woning binnengereden langs de Rijksweg N65 bij Helvoirt. Rond 19.15 uur raakte de auto met daarin een ouder echtpaar door nog onbekende oorzaak van de weg en ramde de zijgevel van de woning. De bewoners waren op dat moment niet thuis. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse en heeft de woning deels gestut.
Beide inzittende zijn ter plaatse nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel. Op het eerste oog lijken de verwondingen mee te vallen, voor alle zekerheid zijn ze toch overgebracht naar het ziekenhuis. Samen met de afdeling bouw en woningtoezicht van de gemeente werd bekeken of er sprake was van instortingsgevaar. Nadat de auto weer naast de woning stond heeft een bergingsbedrijf de auto afgevoerd.
De auto stond voor tweederde binnen. De rechter rijstrook van de weg tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en het fietspad werden zondagavond afgesloten. Het geheel trok veel bekijks van nieuwsgierigen deze werden op veilig afstand gehouden. Ook burgemeester Zwijnenburg van de gemeente Haaren liet zich ter plaatse informeren
.

Ga terug naar het archief