Reportages

Oreliostraat in ‘s-Hertogenbosch opnieuw opgeschrikt door autobrand


Datum: zondag 8 januari 2017

Locatie: Oreliostraat, 's-Hertogenbosch


‘S-HERTOGENBOSCH - Zondagavond stond opnieuw een auto in lichterlaaie aan de Oreliostraat in ‘s-Hertogenbosch. Rond 22.45 uur werd de brand opgemerkt en gemeld bij de meldkamer. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was kon men niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. De politie gaat uit van brandstichting en heeft het gebied rond de auto afgezet met linten.
Het is inmiddels de derde autobrand in korte tijd in de Oreliostraat. In september en december van het afgelopen jaar gingen al twee bestelauto’s in vlammen op. Beide bestelauto’s waren van dezelfde bestuurder. De politie houdt er rekening mee dat ook deze laatste autobrand gericht is op diezelfde eigenaar. Het betrof dit keer een personenauto van andere straatbewoners maar één van hetzelfde type en in dezelfde kleur als de auto van de gedupeerde man.
De politie hield wederom omwonenden en andere nieuwsgierigen op afstand. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig afgevoerd voor verder technisch onderzoek. Momenteel heeft de politie nog geen idee wie er achter de brandstichtingen zit. Volgens een woordvoerder hangen er in de omgeving bewakingscamera’s. Beelden zullen bekeken worden in de hoop de dader te kunnen achterhalen.

Ga terug naar het archief