Reportages

Inzittende bekneld na ongeval op snelweg


Datum: maandag 1 augustus 2011

Locatie: Snelweg A58, Oirschot


Bij een ongeval is maandagmorgen om iets voor 08:30 uur een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de snelweg A58 tussen Best en Oirschot. Door nog onbekende oorzaak zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Na het ongeval was de ravage groot. Een van de auto's kwam stil te staan op rijstrook één en het andere voertuig stond enkele honderden meters verderop op de vluchtstrook stil.
De brandweer heeft het dak van een van de auto's moeten knippen om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittende bleven ongedeerd en konden op eigen kracht hun voertuigen verlaten.
Kort na het ongeval t.h.v. Oirschot gebeurde er op dezelfde weg t.h.v. Moergestel ook een ongeval. Ondanks de vakantie ontstond er bij beide ongevallen een file van enkele kilometers. Nadat verkeersspecialisten van de politie hun onderzoek hadden afgerond konden beide voertuigen getakeld worden waarna de weg richting Tilburg weer kon worden vrijgegeven.

Ga terug naar het archief