Reportages

Bewoners geëvacueerd na felle brand in seniorencomplex in ’s-Hertogenbosch


Datum: dinsdag 27 juni 2017

Locatie: Eindhovenlaan, 's-Hertogenbosch


’S-HERTOGENBOSCH - Een felle uitslaande brand heeft een appartement in een seniorencomplex aan de Eindhovenlaan in ’s-Hertogenbosch volledig verwoest. De brandweer heeft alle bewoners geëvacueerd en de brand bestreden. Er werden twee blusvoertuigen een ladderwagen en enkele ondersteunende eenheden ingezet. Twee bewoners zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld vanwege ademhalingsproblemen.
De brand ontstond aan de achterzijde op de derde verdieping van het appartementencomplex en sloeg over naar een appartement op de vierde verdieping. In het wooncomplex wat eerder dit jaar pas werd opgeleverd zijn z’n 45 woning gerealiseerd. Naast de brandweer rukten ook de andere hulpdiensten massaal uit.
Hoe de brand exact heeft kunnen ontstaan is op dit moment nog niet bekend, de brandweer zal hier onderzoek naar doen. Of de geëvacueerde bewoners vanavond allemaal weer terug naar hun appartementen kunnen is niet bekend. Waarschijnlijk zal het getroffen appartement voorlopig niet bewoond kunnen worden. 

Ga terug naar het overzicht