Reportages

Arrestatie in onderzoek naar steekincident Stationsstraat Boxtel


Datum: zaterdag 10 februari 2018

Locatie: Stationsstraat, Boxtel


Video: Klik hier om de video te bekijken


BOXTEL - In het onderzoek naar een steekincident in Boxel op zaterdagavond 10 februari hield de politie diezelfde avond een nog verdachte man uit Tilburg aan. Hij zit vast voor verder onderzoek.
Bij de hulpdiensten kwam zaterdagavond kort voor 21.30 uur een melding binnen dat op de Stationsstraat nabij de Kasteellaan in Boxtel een gewonde man was aangetroffen. De 34-jarige man uit Sint-Michielsgestel bleek het slachtoffer te zijn van een steekincident. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen en het slachtoffer werd vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij ligt nog in het ziekenhuis en werd behandeld aan zijn verwondingen.
Specialisten van forensische opsporing hebben zaterdagavond ter plaatse direct een uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Ook werd een zorgvuldig buurtonderzoek in de omgeving uitgevoerd. Dat leidde kort voor middernacht tot de aanhouding van een 22-jarige verdachte uit Tilburg in een woning eveneens aan de Stationsstraat in Boxtel. De aangehouden man en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. De verdachte zit vast op het politiebureau en men onderzoekt wat er precies is gebeurd.
Dankzij de adequate en alert reactie van een voorbijganger die het slachtoffer aantrof, konden de hulpdiensten snel in actie komen en de juiste hulp bieden. 

Ga terug naar het archief