Reportages

Auto raakt van de weg in belandt in De Dommel aan de Achterberghstraat in Boxtel


Datum: vrijdag 2 maart 2018

Locatie: Achterberghstraat, Boxtel


BOXTEL - Vrijdagmiddag is rond 17.30 uur door nog onbekende oorzaak een auto te water geraakt in Boxtel. Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde op de Achterberghstraat waar deze De Dommel kruist. De bestuurder van de auto wist zichzelf in veiligheid te brengen waarna de man door het gealarmeerde ambulancepersoneel is onderzocht en vervolgens met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.
De brandweer kwam met een duikteam ter plaatse om het voertuig verder te controleren. Voor zover bekend zaten er geen andere personen in de auto. Voor de berging werd een lijn aan het voertuig bevestigd waarna het bergingsbedrijf nog een flinke klus had om de auto op de kant te krijgen. De te water geraakte auto is op het nabijgelegen Pastoor de Beer-pad het water uit getakeld onder toeziend oog van enkele tientallen omstanders. 
Volgens verschillenden getuigen zou de automobilist eerde al de macht over het stuur zijn verloren en aan de linkerkant van de weg een paaltje omver hebben gereden. Vervolgens ramde hij vele tientallen meters verder een hekwerk waarna zijn voertuig te water raakte. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het voorval.

Ga terug naar het overzicht