Reportages

Auto belandt op zijn kant na eenzijdig verkeersongeval op de Laagstraat in Vught


Datum: vrijdag 4 januari 2019

Locatie: Laagstraat, Vught


Video: Klik hier om de video te bekijken


VUGHT - Bij een verkeersongeval op de Laagstraat in Vught is vrijdagmiddag een auto op zijn kant tot stilstand gekomen. Het voertuig raakte kort voor 16.00 uur door onbekende oorzaak van de weg ter hoogte van de brandweerkazerne. Hierbij werd ook een lantaarnpaal geramd. De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, rukten massaal uit om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden.
Brandweerlieden hebben het voertuig eerst weer op zijn wielen gezet voordat het slachtoffer uit het voertuig kon worden gehaald. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de ambulancedienst en medewerkers van het Mobiel Medisch Team (MMT) welke per traumahelikopter waren ingevlogen. De helikopter landde op een braakliggend stuk grond op het nabijgelegen bedrijventerrein De Ketting.   
De politie sloot de Laagstraat tussen de Kempenlandstraat en de Parklaan volledig af. Over de ernst van de opgelopen verwondingen en over de oorzaak van het eenzijdige verkeersongeval is ons niets bekend. Wel was de Laagstraat geruime tijd afgesloten en trok het ongeval veel bekijks van nieuwsgierigen.

Ga terug naar het overzicht