Reportages

Grote ravage en meerdere gewonden bij verkeersongeval op snelweg A58 bij Oirschot


Datum: dinsdag 23 april 2019

Locatie: Snelweg A58, Oirschot


OIRSCHOT - Op de snelweg A58 van Tilburg naar Eindhoven is dinsdagmiddag rond 15.30 uur bij Oirschot een verkeersongeval gebeurd. Maar liefst vier personenauto’s en één bestelbus raakte bij het ongeval betrokken. De snelweg richting Eindhoven werd afgesloten zodat de hulpverleners veilig hulp konden bieden. 
Ondanks de impact van het verkeersongeval heeft de ambulancedienst slechts drie personen naar het ziekenhuis vervoerd, een vierde persoon is ter plaatse nagekeken maar hoefde niet vervoerd te worden. Eén van betrokkene is zelfs door de brandweer uit zijn voertuig bevrijdt. Ook zat in een van de voertuigen een hond, deze bleef ongedeerd en is tijdelijk opgevangen.
De snelweg richting Eindhoven werd volledig afgesloten voor het overige verkeer wat voor de nodige vertraging zorgde. Ook in de andere rijrichting ontstond een zogeheten kijkersfile. Een in allerijl gealarmeerde traumahelikopter is niet meer geland. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen welke niet meer zelfstandig konden rijden afgevoerd.

Foto's: Sander van Gils

Ga terug naar het overzicht