Reportages

Automobilist gewond na botsing met boom


Datum: zaterdag 27 augustus 2011

Locatie: Rijksweg N65, Haaren


Op de rijksweg N65 t.h.v. Haaren is zaterdagmorgen omstreeks 07:15 uur een automobilist gewond geraakt. Door onbekende oorzaak botste hij met zijn auto in de middenberm tegen een boom waarna hij een stukje verderop tot stilstand kwam. De brandweer moest eraan te pas komen om het gewonde slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden.
Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Tilburg naar 's-Hertogenbosch t.h.v. de Holstraat in Haaren. De rijbanen in de richting van 's-Hertogenbosch naar Tilburg zijn dit weekend afgesloten voor wegwerkzaamheden. Deze ondervonden overigens geen hinder van het ongeval, de wegwerkers gingen daarom ook gewoon door met hun werkzaamheden.
Vanwege het ongeval werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer. De automobilist is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Op het zelfde moment gebeurde er ook een ongeval met meerdere voertuigen op de kruising van de rijksweg N65 met de Monseigneur Zwijsenstraat onder Haaren. Over de oorzaak van beide ongevallen is bij ons niets bekend.

Ga terug naar het archief