Reportages

Bejaarde man overvallen en opgesloten in woning aan het Heunpark in Vught


Datum: zondag 18 augustus 2019

Locatie: Heunpark, Vught


VUGHT - Na een afspraak werd een bejaarde man zondagavond in zijn woning met geweld overvallen. De Gewapende overval gebeurde rond 23.15 uur aan het Heunpark in Vught. De man had een afspraak bij hem thuis. Deze afspraak mondde uit in een overval. Het slachtoffer werd in zijn gezicht geslagen en hij liep een steekwond op. Vervolgens werd hij opgesloten in zijn woning. De twee daders zijn vervolgens met de buit gevlucht. In het belang van het onderzoek kan de politie nog geen verdere details geven over de buit. Nadat de man zich wist te bevrijden waarschuwde hij de politie. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en mocht daarna naar huis.
De bejaarde man zou overvallen zijn door twee licht getinte mannen met zwart haar. Eén van hen is naar schatting 1.84 m lang, tussen de 25 en 30 jaar oud, heeft een slank postuur en droeg een wit overhemd en een lichtkleurige broek. De andere dader wordt tussen de 1.75 en 1.80 m lang geschat. Hij zou een gespierd postuur hebben en droeg een zwart jack en een zwarte broek.
Het onderzoek is nog in volle gang. In de woning hebben forensisch rechercheurs zondagavond sporenonderzoek gedaan en in de buurt heeft de politie ook mensen gesproken en bekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Heb jij iets gezien of gehoord dat met deze gewelddadige overval te maken kan hebben dat je nog niet met de politie hebt gedeeld? Doe dit alsnog. Bel 0900-8844 of Meld Misdaag Anoniem op 0800-7000.

Foto's: Jordi de Bruijn

Ga terug naar het archief