Reportages

Jonge knul (10) overleden bij ernstig motorongeluk op de Bosscheweg in Drunen


Datum: vrijdag 24 april 2020

Locatie: Bosscheweg, Drunen


Video: Klik hier om de video te bekijken


DRUNEN - Een 10-jarige jongen is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk met twee motoren. Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de Bosscheweg in Drunen. Volgens omstanders zou de jonge knul op een kleine crossmotor de weg op zijn gereden toen een andere motorrijder passeerde. Een botsing was onvermijdelijk.
De hulpdiensten rukten massaal uit, er kwamen meerdere ambulances, twee traumahelikopters, de brandweer en verschillende politie-eenheden ter plaatse. Zowel de jongen als de motorrijder raakte ernstig gewond. Zij werden ter plaatse gereanimeerd door de hulpverleners. Voor de jongen mocht dat helaas niet meer baten. De motorrijder is met zeer ernstige verwondingen onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet geheel duidelijk. Verkeersspecialisten van de politie hebben ter plaatse technisch onderzoek verricht en heeft met getuigen gesproken. De weg werd na de botsing geruime tijd afgesloten. Politieagenten hielden omstanders op afstand en brandweerlieden schermde het ongeval af. 

Foto's: Sander van Gils

Ga terug naar het archief