Reportages

Personenauto zwaar beschadigd bij crash op de Schijndelsedijk (N618) bij Boxtel


Datum: maandag 23 november 2020

Locatie: Schijndelsedijk (N618), Boxtel


Video: Klik hier om de video te bekijken


BOXTEL - Op de Schijndelsedijk (N618) bij Boxtel vond zondagnacht een ernstig verkeersongeval plaats. Rond 0.55 uur werden de hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter gealarmeerd. Bij het eenzijdige verkeersongeval raakte een auto van de weg en botste frontaal op een boom. De bestuurder is door de brandweer uit het voertuig gehaald per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De provinciale weg tussen Boxtel en Schijndel was door het ongeval geruime tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. Beide voorwielen en het motorblok waren door de klap met de boom losgekomen en moesten apart getakeld worden. Brandweerlieden veegde de rijbaan schoon terwijl de wegbeheerder, provincie Noord-Brabant, de boom inspecteerde. Door de harde klap was de boom op hoogte gebarsten.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend, wel is het voertuig vermoedelijk eerst rechts van de weg geraakt en vervolgens links volledig van de weg geraakt. Hij nam hierbij enkele verkeersborden en een houten geleiderail mee. Over de ernst van de opgelopen verwondingen is ons eveneens niets bekend.

Foto's: Sander van Gils

Ga terug naar het archief