Reportages

Vrouw valt van balkon tijdens carnavalsoptocht


Datum: zondag 6 maart 2011

Locatie: Breukelsestraat, Boxtel


Zondagmiddag kort na half vijf is een 37-jarige vrouw in Boxtel van een balkon gevallen. Het drama gebeurde aan de Breukelsestraat in het centrum van Boxtel waar op dat moment de Grote Eendentrek (carnavalsoptocht) langs kwam. Ze stond op een balkon op de tweede verdieping van een appartementencomplex en kwam terecht tussen andere mensen die de optocht aan het bekijken waren. Veel toeschouwers hebben het tragische ongeval voor hun ogen zien gebeuren.

De carnavalsoptocht werd direct stilgelegd en ook de muziek werd afgezet. Omdat het ongeval midden in de optocht gebeurde hadden ambulances moeite om bij de plaats van het incident te komen, met toeters en bellen hebben zij zich dwars door de optocht moeten manouveren. Ook een traumateam werd ingevlogen om hulp te verlenen aan de vrouw. De helikopter lande op een braakliggend stuk land op industrieterrein Ladonk en dat trok veel bekijks van voorbijgangers.

Nadat de vrouw stabiel genoeg was is ze per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, wat voor verwondingen ze precies heeft opgelopen is niet bekend. Nadat de hulpdiensten de plek van het ongeval hadden verlaten was de carnavalsstemming in Boxtel ver te zoeken.

Ga terug naar het archief