Reportages

Vrouw gewond na merkwaardig verkeersongeval


Datum: zaterdag 26 mei 2012

Locatie: Mezenlaan, Boxtel


Op de Mezenlaan in Boxtel gebeurde kort na 19.00 uur een eenzijdig ongeval waarbij een vrouw gewond raakte. Mogelijk kregen de inzittenden, een man en een vrouw, ruzie en heeft een van beide flink aan de handrem getrokken. Hierdoor raakte de auto in de slip en kwam aan de verkeerde zijde van de weg in de sloot tot stilstand. Beide inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten waarna de vrouw op de rijbaan neerviel.
De toegesnelde politie sloot de Mezenlaan tussen de Esschebaan en de Renbaan af terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over de inzittenden van de gecrashte auto. De man bleef ongedeerd maar is ter plaatse wel even nagekeken. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wie de auto bestuurde ten tijde van het ongeval is ons niet bekend.
Verkeersspecialisten van de politie kwamen ter plaatse en stelden een uitgebreid onderzoek in. Het enorme remspoor werd gemarkeerd en de situatie werd in kaart gebracht. Nadat het onderzoek zo goed als afgerond was heeft een bergingsbedrijf het wrak uit de sloot getakeld waarna deze nog eens kritisch werd bekeken door de onderzoekers. Na een kleine twee uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Ga terug naar het archief