Reportages

Automobilist komt om het leven na botsing met boom


Datum: zondag 3 april 2011

Locatie: Oirschotseweg, Boxtel


Een nog onbekende automobilist is zondagavond rond kwart voor acht om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Oirschotseweg in Boxtel. Door nog onbekende oorzaak is de automobilist in een flauwe bocht de macht over het stuur verloren en tegen een boom tot stilstand gekomen. Enkele voorbij komende medeweggebruikers en omwonende boden eerste hulp totdat er deskundig medisch personeel ter plaatse kwam.
Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het ongeval. In eerste instantie was het onduidelijk waar het ongeval precies gebeurd was zodoende dat de brandweer van Oirschot richting Boxtel reed en de brandweer van Boxtel richting Oirschot. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulance personeel te ondersteunen maar dit mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatsen aan zijn verwondingen.
Burgemeester Van Beers van Boxtel kwam persoonlijk naar de plaats van het ongeval om zich op de hoogte te brengen was er gebeurd was in zijn gemeente. Verkeersspecialisten van de politie kwamen eveneens ter plaatse om een technisch onderzoek te starten om de oorzaak van het ongeval te kunnen achterhalen. Nadat het stoffelijk overschot van de automobilist geborgen was kon het voertuig weg getakeld worden.

Ga terug naar het archief