Reportages

Vier gewonden bij frontale aanrijding met boom


Datum: vrijdag 5 april 2013

Locatie: Spoordonkseweg, Oirschot


Video: Klik hier om de video te bekijken


Op de Spoordonkseweg in het buitengebied van Oirschot botste vrijdagochtend een personenauto met vier inzittende tegen een boom. Het ongeval gebuurde rond 4.00 uur tussen Spoordonk en Moergestel nabij de Heibloemdijk. De hulpdiensten rukte massaal uit en schaalde op naar middel hulpverlening. Omwonenden die rechtop in bed zaten na de klap alarmeerde direct de hulpdiensten.
De politie sloot de weg af tussen de Kattenberg en de Oirschotsebaan zodat de hulpverleners ongestoord hun gang konden gaan. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd per traumahelikopter ingevlogen en landde in een weiland pal naast het ongeval. Alle vier de inzittende zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De trauma-arts is per ambulance met een van de slachtoffers meegereisd naar het ziekenhuis.
Direct na de hulpverlening startte de politie een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is de auto zonder te remmen frontaal tegen de boom aan de linkerkant van de weg gebotst. Remsporen waren er op het wegdek niet te zien. De brokstukken van de gecrashte auto lagen verspreid over de rijbaan en het naastgelegen fietspad.

Ga terug naar het archief