Reportages

Auto op de kop in sloot bij Flik-Flak hal


Datum: zaterdag 19 oktober 2013

Locatie: Marathonloop, 's-Hertogenbosch


In een natte sloot langs het parkeerterrein bij de Flik-Flak hal aan de Marathonloop in ’s-Hertogenbosch werd vrijdagnacht een auto op zijn kop aangetroffen. Een getuige meldde dat drie jongeren, twee jongens en één meisje, op het parkeerterrein aan het crossen waren. Vermoedelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde in het water. Deze jongeren konden op eigen kracht hun voertuig verlaten en vluchtte weg.
Meerdere brandweervoertuigen waaronder een duikwagen, een ambulance en verschillende politie-eenheden rukten uit. Tijdens hun vluchtpoging hebben de jongeren natte kledingstukken achtergelaten op het parkeerterrein. Bij de sporthaal heeft men nog aangebeld met het verzoek om een taxibedrijf te bellen. Hier werd echter geen gehoor aan gegeven waarna van de drie jongeren ieder spoor ontbreekt.
Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. De politie hield in de nacht de 20-jarige Boxtelse eigenaar van de auto aan. De vermedelijke identiteit van de andere inzittenden is inmiddels ook bekend. De aangehouden tenaamgestelde werd gehoord en is daarna weer in vrijheid gesteld. Hij deed afstand van zijn totaal vernielde auto. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Ga terug naar het archief